Scheepsbevoorrading

Volledige regie over alle zendingen

Ritmeester Interfreight brengt uw goederen naar elke kade of industrieterrein in de kustgebieden van Noordwest-Europa, maar is met name sterk in de bevoorrading van zeeschepen en offshore-platforms.

Of het nu gaat om droge, gekoelde of ingevroren levensmiddelen of MRO-artikelen (maintenance, repair & operating supplies) zoals smeerolie, scheepsverf en onderdelen: wij brengen uw goederen tot aan boord en zorgen voor een juiste afhandeling van de documentenstroom, denk aan alle douaneformaliteiten. Vanaf het moment dat u ons opdracht geeft, nemen wij de volledige regie over uw zendingen over.

Op tijd afleveren
De dynamiek in de maritieme sector neemt met de dag toe. De ligtijden van zeeschepen worden steeds korter en onvoorspelbaarder, wat de bevoorrading tot een grote uitdaging maakt. Ritmeester kent de uitdaging en stelt alles in het werk om te zorgen dat elk schip met uw goederen vertrekt.

Wij onderhouden continu contact met scheepsagenten over aankomst- en vertrektijden en passen onze ritten en leverschema’s daarop aan. Meert een schip later aan dan gepland? Geen probleem. Wij brengen uw goederen naar onze steunpunten in de verschillende havens en leveren af zodra het kan.

Veilig en ongestoord
Het bevoorraden van zeeschepen is een vak apart. Onze ervaren chauffeurs weten de weg op elke kade in de zeehavens van Noordwest-Europa en zorgen voor een veilige en ongestoorde aflevering. Onze voertuigen zijn voorzien van de laad- en losinrichtingen die nodig zijn om uw goederen aan boord af te leveren, of het nu gaat om levensmiddelen, gevaarlijke stoffen of grote en zware onderdelen.

Heldere en concurrerende tarieven
Kwaliteit en tijdigheid staat voorop in onze dienstverlening, maar natuurlijk rekenen wij daarvoor concurrerende tarieven. Wij hanteren een duidelijke tariefstelling en sluiten desgewenst een service-overeenkomst af, zodat u vooraf duidelijkheid heeft over uw kosten.

Daarnaast beschikken wij over een modern ICT-systeem, waarmee wij u online en actueel inzicht geven in alle diensten die wij voor u verrichten, inclusief kosten en prestaties. Wilt u weten wat uw maandelijkse transportkosten zijn? Wilt u weten hoe laat die ene zending is afgeleverd? Wij bieden u de duidelijkheid en transparantie waarom u vraagt.

Scheepsbevoorrading Scheepsbevoorrading Scheepsbevoorrading Scheepsbevoorrading
Ritmeester