Transportdiensten

Compleet en divers dienstenpakket

Ritmeester Interfreight onderhoudt een compleet dienstenpakket waarmee elke zending richting de zeehavens van Noordwest-Europa kan worden verzorgd. Van welke dienst u ook gebruik maakt: onze medewerkers coördineren de zending vanaf het moment dat u de opdracht verstrekt tot en met de aflevering. Wij volgen elke zending op de voet en zorgen voor afhandeling van de documentatie.

Dagelijkse lijndiensten
Vanuit de hoofdvestiging in Rotterdam rijdt Ritmeester dagelijks naar Antwerpen en de Noord-Duitse havens zoals Hamburg, Bremerhaven en Kiel. Ook zendingen voor andere zeehavens in Noordwest-Europa nemen wij voor onze rekening, van Zeebrugge tot Esbjerg. Wij halen uw zending op en leveren die binnen 24 uur af op elke kade of industrieterrein in het kustgebied.

Geconditioneerd transport
Ritmeester is groot in de bevoorrading van zeeschepen en offshore-platforms. Speciaal voor het transport van levensmiddelen beschikken wij over koel- en vriesauto’s, zodat uw proviand voor de bemanning van zeeschepen altijd in goede conditie wordt afgeleverd.

Gevaarlijke stoffen
Daarnaast bevoorraden wij zeeschepen ook met MRO-artikelen (maintenance, repair & operating supplies) zoals smeerolie en scheepsverven. Ook voor het transport van deze gevaarlijke stoffen bent u bij Ritmeester aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste kennis en staan in voor een veilig transport dat voldoet aan alle eisen.

Sneltransport
Ook als er geen tijd te verliezen is, is Ritmeester uw partner. Wij bieden maatwerkoplossingen voor zendingen die zo snel mogelijk van A naar B moeten worden vervoerd. Hiervoor beschikken wij over een uitgebreid wagenpark, van bestelauto’s tot complete combinaties.

Transportdiensten Transportdiensten Transportdiensten Transportdiensten Transportdiensten
Ritmeester