Scheepsbevoorrading

Sterk in de bevoorrading van
zeeschepen en offshore-platforms

Volledige regie over alle zendingen

Ritmeester, de specialist in scheepsbevoorrading. Wij brengen uw goederen naar elke kade of industrieterrein in de kustgebieden van Noordwest-Europa, en zijn met name sterk in de bevoorrading van zeeschepen en offshore-platforms.

Of het nu gaat om droge, gekoelde of ingevroren levensmiddelen of MRO-artikelen (maintenance, repair & operating supplies) zoals smeerolie, scheepsverf en onderdelen: wij brengen uw goederen tot aan boord en zorgen voor een juiste afhandeling van de documentenstroom, denk aan alle douaneformaliteiten. Vanaf het moment dat u ons opdracht geeft, nemen wij de volledige regie over uw zendingen over.

Op tijd
afleveren

De maritieme sector is dynamischer dan ooit tevoren. De zeeschepen liggen steeds korter aan de kade. Bovendien is de onvoorspelbaarheid van aankomst- en vertrektijden gegroeid. Scheepsbevoorrading is een grote uitdaging geworden. Maar niet voor Ritmeester. We stellen alles in het werk om te zorgen dat elk schip met uw goederen vertrekt. Scheepsbevoorrading? Ritmeester is uw transportspecialist.

Wij onderhouden continu contact met scheepsagenten. Van hen horen we de aankomst- en vertrektijden. Daarop passen we onze ritten en leverschema’s aan. Meert een schip later aan dan gepland? Geen probleem. Uw goederen gaan dan naar onze steunpunten in de verschillende havens. Zodra het kan, leveren we uw goederen af.

Veilig en
ongestoord

Scheepsbevoorrading is een vak apart. Onze ervaren chauffeurs weten de weg op elke kade in de zeehavens van Noordwest-Europa en zorgen voor een veilige en ongestoorde aflevering. Onze voertuigen zijn voorzien van de laad- en losinrichtingen die nodig zijn om uw goederen aan boord af te leveren. Of het nu gaat om levensmiddelen, gevaarlijke stoffen of grote en zware onderdelen.

Heldere en
concurrerende tarieven

Kwaliteit en tijdigheid staat voorop in onze dienstverlening. Maar natuurlijk rekenen wij daarvoor concurrerende tarieven. Wij hanteren een duidelijke, transparante tariefstelling. Bovendien sluiten we desgewenst een servicecontract met u af. Zo heeft u vooraf duidelijkheid over uw kosten.

Daarnaast beschikken wij over een modern ICT-systeem. Daarmee geven wij u online en actueel inzicht in alle diensten die wij voor u verrichten. Inclusief kosten en prestaties. Wilt u weten wat uw maandelijkse transportkosten zijn? Wilt u weten hoe laat die ene zending is afgeleverd? Ritmeester biedt u de duidelijkheid en transparantie waarom u vraagt. Ritmeester is uw transportspecialist.

Naar elke zeehaven in West-Europa

Ritmeester is sterk in scheepsbevoorrading en bevoorrading van offshore-platforms. Daarnaast brengen we uw goederen naar elke kade of industrieterrein in de kustgebieden van Noordwest-Europa.

Of het nu gaat om droge, gekoelde of ingevroren levensmiddelen. Of om MRO-artikelen (maintenance, repair & operating supplies) zoals smeerolie, scheepsverf en onderdelen. Wij brengen uw goederen tot aan boord en zorgen voor een juiste afhandeling van de documentenstroom. Zoals bijvoorbeeld alle douaneformaliteiten. Vanaf het moment dat u ons opdracht geeft, nemen wij de volledige regie over uw zendingen over.

PLAN DIRECT UW TRANSPORT

INFORMEER HIER NAAR ONZE VERVOERSOPLOSSINGEN



RITMEESTER INTERFREIGHT B.V.

Nijmegenstraat 17
3087 CD Rotterdam (Waalhaven)
Tel. (010) 283 63 63
info@rit-meester.nl



RITMEESTER INTERPROCUREMENT B.V.

Zoekt u snel een transporteur voor een spoedopdracht in het binnenland van Europa?

Ritmeester InterProcurement vindt de oplossing en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering.

© Ritmeester Interfreight B.V. 2022 | Privacyverklaring