Seaport Hub

brand new location

Een gloednieuwe locatie in het logistieke hart van Rotterdam

In de nieuwe Ritmeester Seaport Hub aan de Waalhaven in Rotterdam kunnen zijn wij u van dienst voor alle logistieke diensten en handelingen. Naast onze jarenlange ervaring in de distributie van scheepsbenodigdheden, verzorgen wij ook warehouse activiteiten voor de algemene vervoers-en expeditie sector, zoals opslag, crossdocking, labeling, palletiseren en ompakken. De genoemde activiteiten passen wij ook toe op gevaarlijke stoffen.

Ons gedreven en opgeleid warehouse team behandeld iedere opdracht met zorg en aandacht zodat uw zending tijdig zal worden afgeleverd met onze eigen vervoersmiddelen.

De voordelen

Flexibel

Flexibiliteit in de last mile;
via weg of water

Zorgeloos

Geen zorgen over vertragingen en wachttijden

Snel

Kortere responstijden met voorraad in de haven

Lage kosten

Lagere kosten door bundeling van goederen

Crossdock en voldoende opslagruimte

Op een terrein van 9000 vierkante meter staat een modern logistiek centrum van 4000 vierkante meter. Bijna de helft daarvan is ingericht als crossdockruimte. Dagelijks worden hier de ontvangen goederen van leveranciers gecombineerd tot leveringen voor zeeschepen.

De andere helft is bestemd als opslagruimte. Een compartiment van maar liefst 1350 vierkante meter is ingericht voor de opslag van gevaarlijke goederen. Daar is plaats voor goederen uit bijna elke ADR-gevarenklasse, zoals smeerolie, scheepsverf en andere chemicaliën. Zaken als een CO2-blusinstallatie zorgen ervoor dat de opslag aan de nieuwste veiligheidseisen voldoet.  

Eigen kade met kraan

Ritmeester beschikt over een eigen vloot van vrachtwagens waarmee men goederen tot op de kade kan afleveren.

Vanwege de veiligheid wordt echter in Rotterdam ook steeds meer gekozen voor belevering via het water. Ritmeester heeft daar op ingespeeld met een eigen kade van 20 x 20 meter en een eigen havenkraan. Hiermee laadt men de goederen op de barges, die via het water de ‘last mile’ naar het schip voor hun rekening nemen. Snel en efficiënt, zonder vertraging.

PLAN DIRECT UW TRANSPORT

INFORMEER HIER NAAR ONZE VERVOERSOPLOSSINGENRITMEESTER INTERFREIGHT B.V.

Nijmegenstraat 17
3087 CD Rotterdam (Waalhaven)
Tel. (010) 283 63 63
info@rit-meester.nlRITMEESTER INTERPROCUREMENT B.V.

Zoekt u snel een transporteur voor een spoedopdracht in het binnenland van Europa?

Ritmeester InterProcurement vindt de oplossing en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering.

© Ritmeester Interfreight B.V. 2022 | Privacyverklaring