Transportdiensten

Voor elke zending het juiste vervoer

Een compleet en divers vervoerspakket aan transportdiensten

Wij onderhouden een compleet pakket aan transportdiensten. Daarmee verzorgen we elke zending richting de zeehavens van Noordwest-Europa. Van welke dienst u ook gebruik maakt: onze medewerkers coördineren de zending vanaf het moment dat u de opdracht verstrekt tot en met de aflevering. Wij volgen elke zending op de voet en zorgen voor afhandeling van de documentatie.

Dagelijkse
Lijndiensten

Vanuit onze hoofdvestiging in Rotterdam rijden onze Ritmeesters dagelijks naar Antwerpen en de Noord-Duitse havens zoals Hamburg, Bremerhaven en Kiel. Ook transportdiensten voor andere zeehavens in Noordwest-Europa nemen wij voor onze rekening, van Zeebrugge tot Esbjerg. Wij halen uw zending op en leveren die binnen 24 uur af. Op elke kade of industrieterrein in het kustgebied.

Sneltransport Ritmeester

Snel
Transport

Geen tijd te verliezen? Dan is Ritmeester InterFreight uw partner. Wij bieden maatwerkoplossingen voor uw zendingen. Die vervoeren we zo snel mogelijk van A naar B. Hiervoor beschikken wij over een uitgebreid wagenpark, van bestelauto’s tot complete combinaties.

Gevaarlijke
Stoffen

Daarnaast bevoorraden wij zeeschepen met MRO artikelen (maintenance, repair & operating supplies) zoals smeerolie en scheepsverven. Ook voor het transport van deze gevaarlijke stoffen bent u bij Ritmeester aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste kennis en staan in voor een veilig transport dat voldoet aan alle eisen.

Geconditioneerd Transport

Ritmeester is groot in de bevoorrading van zeeschepen en offshore-platforms. Speciaal voor het transport van levensmiddelen beschikken wij over koel- en vriesauto’s, zodat uw proviand voor de bemanning van zeeschepen altijd in goede conditie wordt afgeleverd.

PLAN DIRECT UW TRANSPORT

INFORMEER HIER NAAR ONZE OPLOSSINGEN VOOR UW TRANSPORTRITMEESTER INTERFREIGHT B.V.

Nijmegenstraat 17
3087 CD Rotterdam (Waalhaven)
Tel. (010) 283 63 63
info@rit-meester.nlRITMEESTER INTERPROCUREMENT B.V.

Zoekt u snel een transporteur voor een spoedopdracht in het binnenland van Europa?

Ritmeester InterProcurement vindt de oplossing en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering.

© Ritmeester Interfreight B.V. 2022 | Privacyverklaring