Wagenpark & automatisering

Geautomatiseerde IT-oplossing met
statusmelding en proof of delivery

Wij hebben een wagenpark van meer dan twintig voertuigen, variërend van bestelauto’s voor sneltransporten tot trucks en tautliners voor de dagelijkse lijndiensten. Onze voertuigen beschikken over verschillende inrichtingen voor het laden en lossen van goederen, variërend van een laadklep met pallettruck tot een oplegger met verschuifbaar dak voor het lossen langs de bovenzijde.

Boordcomputers altijd in contact

Al onze voertuigen zijn voorzien van de nieuwste generatie boordcomputers. Dankzij de GPS-module in deze boord- computers kunnen onze planners elk transport op de voet volgen. Via moderne datacommunicatie-technieken staan zij continu in verbinding met de chauffeurs op de weg. Daardoor zijn wij in staat om indien nodig trefzeker in te grijpen en het transport bij te sturen. Als uw zending is afgeleverd, leveren wij u binnen enkele uren digitaal het bijbehorende bewijs.

Duurzaamheid en Veiligheid

Natuurlijk zijn al onze voertuigen voorzien van motoren die voldoen aan de laatste emissienormen. Daarnaast zijn we, dankzij de boordcomputer in elk voertuig, in staat om continu de rijstijl, rijsnelheid en brandstofverbruik van elke chauffeur te monitoren. Die informatie gebruiken we om de CO2-uitstoot van ons wagenpark te verminderen en de veiligheid van onze chauffeurs en hun medeweggebruikers te verbeteren.

wagenpark

Trailer of Tautliner

Laadvermogen:
24.000 kg
Laadvolume:
85 m3

Mogelijkheden:
Deze trailer wordt ingezet voor alle complete ladingen en tevens voor omvangrijke constructies. Ook dit voertuig beschikt over diverse mogelijkheden om de lading stevig vast te zetten. Bijkomend voordeel: de trailer is voorzien van een eigen laad- en losfaciliteit.

Koel/vries trailer

Laadvermogen:
24.000 kg
Laadvolume:
85 m3

Mogelijkheden:
Deze koel/vriestrailer word speciaal ingezet voor het vervoer van levensmiddelen die een exacte temperatuur vereisen. De uitvoering is voorzien van twee zogenaamde verdampers en een tussenschot. Dankzij deze techniek kunnen wij de hoogst mogelijke vervoerskwaliteit voor onze opdrachtgevers waarborgen. Verder is dit voertuig uitgerust met een laad / losvoorziening om de producten dichtbij de ontvanger te plaatsen.

Bestelbus

Laadvermogen:
1.500 kg
Laadvolume:
7 m3

Mogelijkheden:
Snel van A naar B. Met onze bestelbus vervoeren wij uw goederen snel en veilig. Het voertuig is eenvoudig te laden en te lossen via  de achterdeur en de schuifdeur aan de zijkant van de wagen. Uw producten staan veilig en schuiven niet dankzij het vastzetsysteem. Daarnaast beschikt de bestelbus over een volledige uitrusting voor gevaarlijke stoffen.

Bakwagen

Laadvermogen:
16.800 kg
Laadvolume:
40 m3

Mogelijkheden:
Dit voertuig biedt mogelijkheden voor verschillende beladingopties; via de achterzijde, zijkant en – door middel van een verschuifbaar dak – bovenzijde.

Bestelwagen

Laadvermogen:
500 kg
Laadvolume: 
1,5 m3

Mogelijkheden:
Bij speciale spoedopdrachten voor kleine zendingen kunt u gebruik maken van deze bestelwagen.

PLAN DIRECT UW TRANSPORT

INFORMEER HIER NAAR ONZE OPLOSSINGEN VOOR UW TRANSPORTRITMEESTER INTERFREIGHT B.V.

Nijmegenstraat 17
3087 CD Rotterdam (Waalhaven)
Tel. (010) 283 63 63
info@rit-meester.nlRITMEESTER INTERPROCUREMENT B.V.

Zoekt u snel een transporteur voor een spoedopdracht in het binnenland van Europa?

Ritmeester InterProcurement vindt de oplossing en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering.

© Ritmeester Interfreight B.V. 2022 | Privacyverklaring