Zeevracht

Sterk in de bevoorrading van zeeschepen en offshore-platforms

Volledige regie over alle zendingen

Ritmeester, de specialist in scheepsbevoorrading. Wij brengen uw goederen naar elke kade of industrieterrein in de kustgebieden van Noordwest-Europa, en zijn met name sterk in de bevoorrading van zeeschepen en offshore-platforms.

Of het nu gaat om droge, gekoelde of ingevroren levensmiddelen of MRO-artikelen (maintenance, repair & operating supplies) zoals smeerolie, scheepsverf en onderdelen: wij brengen uw goederen tot aan boord en zorgen voor een juiste afhandeling van de documentenstroom, denk aan alle douaneformaliteiten. Vanaf het moment dat u ons opdracht geeft, nemen wij de volledige regie over uw zendingen over.

Eigen kade met kraan

Ritmeester beschikt over een eigen vloot van vrachtauto’s waarmee men goederen tot op de kade kan afleveren. Vanwege de veiligheid wordt echter in Rotterdam ook steeds meer gekozen voor belevering via het water.

Ritmeester heeft daarop ingespeeld met een eigen kade van 20 x 20 meter en een eigen havenkraan. Hiermee laadt men de goederen op de barges, die via het water de ‘last mile’ naar het schip voor hun rekening nemen. Snel en efficiënt, zonder vertraging.

PLAN DIRECT UW TRANSPORT

INFORMEER HIER NAAR ONZE VERVOERSOPLOSSINGENRITMEESTER INTERFREIGHT B.V.

Nijmegenstraat 17
3087 CD Rotterdam (Waalhaven)
Tel. (010) 283 63 63
info@rit-meester.nlRITMEESTER INTERPROCUREMENT B.V.

Zoekt u snel een transporteur voor een spoedopdracht in het binnenland van Europa?

Ritmeester InterProcurement vindt de oplossing en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering.

© Ritmeester Interfreight B.V. 2022 | Privacyverklaring