Ritmeester

Your friendly transport specialist

RITMEESTER LAST MILE SOLUTIONS FOR THE MARITIME INDUSTRY

Naar elke zeehaven in West-Europa

Ritmeester is uw specialist in transport naar elke zeehaven in Noordwest-Europa. Van Zeebrugge tot Esbjerg. Wij onderhouden lijndiensten tussen Antwerpen, Rotterdam en alle Noord-Duitse havens. Bovendien vervoeren we ook uw geconditioneerde goederen en gevaarlijke stoffen. Met name onze diensten voor de bevoorrading van zeeschepen en offshore-platforms zijn uniek. Of het nu gaat om onderdelen, scheepsverven, smeerolie of proviand. Wij houden aankomst- en vertrektijden van zeeschepen in de gaten. Handelen de douaneformaliteiten af. En gaan aan boord om ons ervan te verzekeren dat geen schip uitvaart zonder uw goederen.

Werken vanuit een gloednieuwe locatie in rotterdam?

Ritmeester Tijdlijn

Updates Nieuwbouw

14-07-22
We komen steeds dichterbij

Nog maar een paar weken en dan is het zover! Het warehouse is zo goed als klaar en de kantoren worden in volle gang opgebouwd. 

17-06-22
De afbouw is gestart

Met trots delen wij een nieuwe update. De afbouw is gestart, zowel de bouw van de kantoren als de PGS opslag faciliteit en het NON DG gedeelte is in volle gang.

03-06-22
Nieuwe ontwikkelingen

Inmiddels zijn er alweer nieuwe ontwikkelingen in de bouw. Het beton is gestort voor de vloeren, de kozijnen, en ramen worden geplaatst en ook is er gestart met het plaatsen van de overheaddeuren. De infra ligt er ook al voor een groot gedeelte in. 

Partners

Ritmeester is ISO 9001 gecertificeerd, lid van de brancheverenigingen Transport & Logistiek Nederland (TLN) en Nederlandse Vereniging van Scheepsleveranciers (NVVS). De medewerkers vervullen bij Ritmeester de hoofdrol. Om ze daartoe in staat te stellen werkt Ritmeester samen met diverse instellingen op het gebied van personeel, training en opleiding.

PLAN DIRECT UW TRANSPORT

INFORMEER HIER NAAR ONZE OPLOSSINGEN VOOR UW TRANSPORTRITMEESTER INTERFREIGHT B.V.

Nijmegenstraat 17
3087 CD Rotterdam (Waalhaven)
Tel. (010) 283 63 63
info@rit-meester.nlRITMEESTER INTERPROCUREMENT B.V.

Zoekt u snel een transporteur voor een spoedopdracht in het binnenland van Europa?

Ritmeester InterProcurement vindt de oplossing en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering.

© Ritmeester Interfreight B.V. 2022 | Privacyverklaring